Wilt u helpen?

Alle activiteiten van de NRSP zijn zonder winstoogmerk. De NRSP is afhankelijk van bijdragen van vrijwilligers, bijvoorbeeld:

  • bij het organiseren van onze activiteiten;
  • bij het vertalen van allerlei teksten;
  • bij het onderhouden van onze website;
  • bij het corrigeren van allerlei teksten;
  • financiële bijdragen;
  • etc.

Wilt u ons ergens mee helpen? Download het formulier NRSP Vrijwilligerswerk vul hem in en stuur naar ons toe. Wij nemen zo snel contact met u op.

Voor onze activiteiten vragen wij een minimum bijdrage om deze toegankelijk te houden voor iedereen die interesse heeft. De spiritistische sprekers die wij uitnodigen doen het op vrijwillige basis, desondanks zijn er onvermijdelijk kosten bij het organiseren van evenementen, zoals huur, catering, tolk,  vervoer, enz. Om de kosten van de evenementen te te helpen te onderdrukken, organiseren wij soms activiteiten om geld in te zamelen en vragen wij een contributie van alle leden.

Ook donaties van belangstellenden zijn welkom. U kunt ons structureel helpen door een machtiging te geven om regelmatig een vaste bedrag te laten afschrijven van uw rekening, u bepaalt zelf hoeveel en hoe vaak. Deze machtiging kunt u stopzetten wanneer u dat wilt. Download en vul dan de Automatische afschrijving formulier in en stuur het naar ons toe. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Mocht u een bijdrage willen leveren, in welke vorm dan ook, vul het formulier hieronder en druk op verzenden.

[contact-form-7 id=”496″ title=”Wilt u helpen”]