Mee doen?

Als u interesse heeft om vrijblijvend een van onze activiteiten bij te wonen of mee te doen met de studies, kunt u contact opnemen met ons door het formulier hieronder in te vullen en verzenden.

Lid worden?
Als lid van NRSP kunt u en uw groep rekenen op bijvoorbeeld: informatie over het spiritisme op internationale niveau, materiaal in het Nederlands, hulp bij het organiseren van evenementen, hulp in de organisatie van uw groep, begeleiding bij de studies, enzovoorts. Uw groep kan ook helpen om te bepalen wat NRSP gaat doen voor het spiritisme in Nederland.

Om lid te worden van de NRSP kan een spiritistische groep een aanvraag inleveren bij het bestuur door het formulier hieronder in te vullen en verzenden.

Het bestuur zal dan contact opnemen met de groep voor een kennismakingstraject en de aanvraag bespreken tijdens een bestuursvergadering.

Wilt u een nieuwe groep beginnen?
Als u een groep bij u in de buurt wilt beginnen om het spiritisme te bestuderen en denkt daarbij hulp te kunnen gebruiken, kunt u contact opnemen met het bestuur zodat er iemand bij u langs komt om kennis te maken en samen te werken, binnen onze mogelijkheden.

[contact-form-7 id=”367″ title=”meedoenformulier”]