Media

Videoinformatie over: Encontro Espirita Internacional em Dublin/International Spiritist Meeting in Dublin

Hieronder een artikel over Divaldo Pereira Franco, gepubliceerd in de AD Trouw op 19 mei 2015

Divaldo Trouw 2015-1

 

Hieronder de opname van de lezing van Dr. Marlene Nobre, als opening van de Vijfde Congres over Geneeskunde en Spiritualiteit op 1 november 2014, een initiatief van Dr. Marlene Nobre en georganiseerd door de Nederlandse Raad voor het Spiritisme. Hier vertelt ze over de doelstellingen van de Spiritistische Vereniging van Geneeskundigen, een organisatie die mede door haar inspanningen opgericht is. Dr. Marlene Nobre is op 5 januari 2015 overleden. De Spiritistische Vereniging van Geneeskundigen is een internationale organisatie geworden, die specialisten niet alleen in geneeskunde maar ook in andere wetenschappen over de hele wereld sturen voor lezingen, congressen en onderzoek. Aan haar hebben wij veel te danken.

De volgende opname is van de cursus “Spiritisme en Mediunschap”, georganiseerd door de NRSP op 1 maart 2015, onder leiding van Jorge Godinho Barreto Nery.

Hieronder een documentaire over het spiritisme, geproduceerd door de Spiritistische Vereniging van Baltimore, in de USA. Engels gesproken.

De film hieronder toont een lezing over de basis van spiritistische filosofie, in het engels. Lezing gehouden tijdens de Zesde Wereld Spiritistische Congres in 2010 in Spanje.

Om een idee te geven van wat het spiritisme kan betekenen voor de maatschappij, hieronder een voorbeeld van een van de spiritistische centra in Brazilie, een film de over Mansao do Caminho, opgericht door Divaldo Franco.

Hier het vervolg van de documentaire

Hieronder een intervieuw met Divaldo Pereira Franco in Maart 2014, in het Spaans: