InsSpiritBijeenkomstinschvolwasse

17o Nationale Spiritistische Bijeenkomst

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mail *

  Telefoon

  Lid van een Spiritistische Groep in Nederland?

  NeeJa, Welke:

  Vrijwilliger:

  Ik ben al aangemeld als vrijwilliger tijdens deze evenement.Ik zou graag als vrijwilliger willen helpen (in dit geval nemen wij contact met je op).Nee, misschien op een andere keer.

  Lunch Volwassenen: €10,00 JaNee
  *De lunch volwassenen is optioneel. Als u gebruik wil maken van de lunch in het restaurant, is vooruitbetalen noodzakelijk.

  Bijdrage: €15,00 Ja
  *Uw vrijwillige bijdrage is erg belangrijk voor het realiseren van dit evenement. Het is bestemd voor de huur van de zaal, koffie/thee/limonade en andere kosten met het evenement.

  *De vrijwillige bijdrage en de lunch volwassen moeten u vóór 1 mei overmaken op bankrekeningnummer IBAN nummer: NL76 INGB 0004 3685 99 t.n.v NRSP te Amsterdam, onder de vermelding van Nationale Bijeenkomst , uw naam, en Lunch(de reservering van de Lunch is optioneel)
  Klik om te bevestigen dat het is gelezen. <-----


  *De bijdrage en het lunch volwassenen worden alleen bevestigd na ontvangst van de betaling door de bank. Bij annulering is geen restitutie mogelijk. Klik om te bevestigen dat het is gelezen.
  Klik om te bevestigen dat het is gelezen. <-----  Zou je uitnodigingen voor evenementen willen ontvangen van de Nederlandse Raad voor Het Spiritisme in Nederland of Europese in de toekomst?

  JaNee

  Opmerkingen en/of vragen: